miercuri, 1 februarie 2012

Cati bani mai are in buzunar un cersetor in 2012, pe timp de criza: 3.000 de euro, la prima strigare



Angajatii Politiei Locale a Sectorului 4 au avut luni o mare surpriza dupa ce au adunat de pe strazi o persoana fara adapost, ca sa il fereasca de gerul napraznic

Pensionarul se numeste Barbu Costel si a fost dus, mai mult cu forta, in incinta Centrului Medico - Social "Sfantul Luca". Acolo, conform procedurii, toate persoanele fara adapost sunt supuse unor operatiuni de deparazitare, iar hainele acestora sunt curatate si dezinfectate.
De aceasta data, pensionarul s-a impotrivit cat a putut personalului medical, care intentiona sa-l schimbe de haine, incercand de fiecare data sa-si protejeze buzunarele. Acest lucru li s-a parut suspect angajatilor Centrului Medical, care, dupa ce l-au perchezitionat, au gasit suma de 12.727 lei.
Banii au fost depusi in seiful Centrului, ca sa se evite o eventuala incercare de jaf din partea celorlalti "oameni ai strazii", urmand ca intreaga suma sa-i fie inapoiata la externare. Barbu Costel a refuzat sa dea prea multe explicatii despre provenienta banilor, precizand doar ca este pensionar si ca are taloane de pensie asupra lui. Cu toate acestea, in banii pe care-i avea in buzunare se aflau si forinti, euro, yeni, lire sterline si coroane daneze.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu